Ένα καταπληκτικό Cafe Bar
Για τους λάτρεις της καλής Μουσικής

ΛΑΓΗΝΙ ROCK CAFE - ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

Rock Μουσική
60's - 70's - Blues

ΛΑΓΗΝΙ ROCK CAFE - ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

Ελάτε να απολαύσετε
Μια καταπληκτική βραδιά!

ΛΑΓΗΝΙ ROCK CAFE - ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

Για καφέ το απόγευμα
ή Ποτό το βράδυ

ΛΑΓΗΝΙ ROCK CAFE - ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ

Καλώς ήρθατε στο Λαγήνι Rock Cafe


Το Λαγήνι Rock Cafe είναι ο τέλειος συνδυασμός για καλή παρέα, καλή μουσική και το αγαπημένο σας ποτό – ότι χρειάζεται δηλαδή για στιγμές χλάρωσης και διασκέδασης. Η Πορταριά είναι από τα πιο γνωστά χωριά του Πηλίου και πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της, βρίσκεται και το καφέ μας.

Lagini Rock Cafe - Portaria Pelion

Στα χρόνια λειτουργίας του το Λαγήνι, έχει γίνει στέκι για πολλούς που το έχουν επιλέξει για το ποτό ή τον καφέ τους, πάντα με υπόκρουση καλής μουσικής και ζεστό περιβάλλον. Λειτουργεί από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ώστε όποια στιγμή περάσετε να έχετε την καλύτερη πρόταση για διασκέδαση και χαλάρωση στον όμορφο χώρο του, μόνοι ή με παρέα.

Το Rock Cafe Λαγήνι λειτουργεί όλο το χρόνο και οι λάτρεις του βινυλίου έχουν βρει το αγαπημένο τους στέκι. Ποικίλα ποτά, καφές και σπιτικά γλυκά υπό τους ήχους μουσικής 60's, 70's και Blues αποτελούν αγαπημένη συνήθεια και ένα ευχάριστο διάλειμα από την καθημερινότητα.

Ο χώρος ζεστός και διακοσμημένος με έργα τέχνης, αντίκες και αντικείμενα που δεν θα βρείτε αλλού, αποπνέει εμπειρίες από ταξίδια και μουσικές χρόνων. Το Rock Cafe Λαγήνι είναι Rock n’ Roll και θα το αγαπήσετε !

Όταν βρεθείτε στο Λαγήνι, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε την σπεσιαλιτέ "Λαγήνι Red Devil", μια μαρμελάδα με τσίλι και μυστικά υλικά, που θα λατρέψετε και θα συνοδεύσει ιδανικά το ποτό σας.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι τραπεζάκια έξω για να απολαύσετε την δροσιά του βουνού και το βράδυ έναν ουρανό γεμάτο αστέρια παρέα με μουσικές και ποτό, ενώ τον χειμώνα ο ζεστός χώρος φιλοξενεί τις παρέες σας με ποτό, καφέ και ωραίες στιγμές.

Οποιαδήποτε στιγμή επισκεφθείτε την Πορταριά, κάντε μια στάση στο Λαγήνη και απολαύστε το ποτό ή τον καφέ σας στον όμορφο χώρο μας. Είναι ο ιδανικός χώρος για να βρεθείτε με τους φίλους σας και να ανακαλύψετε τη μαγεία που προσφέρει η μουσική και η καλή παρέα. Σας περιμένουμε με χαρά δίνοντας στη ζεστασιά τον πρώτο λόγο